تاثیر طب سنتی در درمان ترک های پوستی

  • خانه
  • -
  • طب سوزنی
  • -
  • تاثیر طب سنتی در درمان ترک های پوستی
 تاثیر طب سنتی در درمان ترک های پوستی

ترک های پوستی از جمله عارضه هایی است که در اثر افزایش و کاهش ناگهانی وزن مانند رژیم های چاقی و لاغری، داروها، بارداری، بدنسازی و … ایجاد می شوند. به طور کلی روش های متعددی به منظور رفع ترک های پوستی وجود دارد که از جمله آن ها می توان به استفاده از کرم ها و محصولات موضعی، استفاده از روش میکرونیدلینگ و …. اشاره کرد. در این میان قصد داریم شما را با یکی از روش های درمانی متفاوت، به نام درمان با طب سنتی آشنا کنیم و در زمینه تاثیر طب سنتی در درمان ترک های پوستی مطالبی را بیان کنیم.

طب سوزنی

علت ایجاد ترک های پوستی چیست؟

ترک های پوستی، خطوط عمیقی هستند که بر اثر کشیدگی پوست ایجاد می شوند. علت ایجاد ترک های پوستی را می توان نازک شدن پوست در برخی از نواحی بدن دانست. که اغلب این ترک ها در نواحی مانند ران، باسن، شکم و سینه ها می باشند. از دیگر دلایل ایجاد ترک ها پوستی می توان به اضافه وزن، بارداری، ژنتیک، کاهش وزن، بلوغ، مصرف طولانی مدت کورتون، پرکاری غدد فوق کلیوی و … اشاره کرد. لازم است بدانید که این مشکل پوستی هم در خانم ها و هم در آقایان رخ می دهد. اما در زنان شایع تر می باشد.

معرفی روش های طب سنتی در درمان ترک های پوستی

استفاده از ماسک شکر

شکر ماده ای است که می توان از آن برای لایه برداری پوست استفاده کرد. بنابراین شما می توانید با ترکیب شکر، آبلیمو و روغن بادام و قرار دادن آن در نواحی مد نظر، نسبت به ترمیم ترک های پوستی خود اقدام کنید.

استفاده از روغن ویتامین E

در این روش شما باید روغن ویتامین E را صبح ها و شب ها قبل از خواب در نواحی مد نظر ماساژ دهید. استفاده از این روغن یکی از روش هایی است که نشان دهنده تاثیر طب سنتی در درمان ترک های پوستی است.

استفاده از روغن زیتون

روغن زیتون یکی از موادی است که می تواند برای درمان ترک های پوستی از آن استفاده کرد. روغن زیتون دارای آنتی اکسیدان هایی است که می تواند برای رفع ترک های پوستی مفید باشد. در این روش باید روغن زیتون را به آرامی روی پوست ماساژ دهید تا به خوبی جذب شود.

مطالب دیگر  طب سوزنی پا

مصرف آب

نوشیدن مقداری زیادی آب یکی دیگر از موادی است که می تواند منجر به رفع ترک های پوستی شود.

استفاده از تخم مرغ

در این روش باید هر صبح و شب یک تخم مرغ خام را درون یک ظرف شکسته و آن را به آرامی روی پوست خود ماساژ دهید. در واقع تخم مرغ یکی دیگر از موادی است که نشان دهنده تاثیر طب سنتی در درمان ترک های پوستی می باشد.

تاثیر طب سنتی در درمان ترک های پوستی

استفاده از آلوئه ورا

برای استفاده از این ماده باید آن را برش داده و ژل آلوئه ورا را همراه با ویتامین A مخلوط کرده و سپس آن را بر روی نواحی مد نظر ماساژ دهید.

استفاده از سیب زمینی

سیب زمینی دارای ویتامین ها و مواد معدنی است که منجر به رشد مجدد سلول های پوست می شود. برای استفاده از سیب زمینی باید در ابتدا آن را برش داده و سپس مایعی که از سیب زمینی بیرون می آید را بر روی نواحی بمالید. هنگامی که این مایع خشک شد، می توانید پوستتان را با آب ولرم شستشو دهید.

استفاده از روغن کرچک

روغن کرچک یک ماده شناخته شده برای درمان مشکلات پوستی می باشد. برای استفاده از این روغن باید آن را روی ناحیه مد نظر بمالید و به آرامی ماساژ دهید. سپس از یک کمپرس آب گرم استفاده کنید و اجازه دهید حدود نیم دقیقه بماند.

استفاده از یونجه

یونجه ماده ای است که دارای اسید های آمینه است که وجود آن در حذف سموم پوست موثر است. برای استفاده از یونجه در ابتدا باید برگ های یونجه را له کرده و خمیر به دست آمده را با چند قطره روغن بابونه مخلوط کنید. هنگامی که خمیر آماده شد، آن را بر روی ناحیه مد نظر پوست ماساژ دهید. این ماده یکی از موادی است که نشان دهنده تاثیر طب سنتی در درمان ترک های پوستی می باشد.

مطالب دیگر  تشخیص علائم کبد چرب در طب سنتی

انواع روش های طب سنتی کدام است؟

طب الکتریکی

یکی از شاخه های طب سنتی، طب الکتریکی می باشد. در این روش با استفاده از جریانی از الکترومغناطیس و وارد کردن آن در بدن، منجر به کاهش درد و یا درمان بیماری می شوند.

طب فشاری

یکی از قدیمی ترین روش های طب سنتی، روش طب فشاری می باشد. در واقع در این روش بدون استفاده از سوزن و تنها با فشار دست، منجر به تسکین درد می شوند. به این منظور که در طب فشاری با فشار و ماساژ قسمت های مد نظر، موجب افزایش جریان خون و در نتیجه کاهش درد خواهند شد.

طب سوزنی

از محبوب ترین روش های طب سنتی، طب سوزنی می باشد. در این روش با استفاده از سوزن های نازک و مخصوص به نام نیدل، و وارد کردن آن در نقاط خاصی از بدن، منجر به درمان درد و بیماری می شوند. (تاثیر طب سنتی در درمان ترک های پوستی)

استفاده از گیاهان دارویی

برخی از متخصصان طب سنتی در طول درمان خود به منظور سرعت بخشیدن به روند درمان، از گیاهان دارویی استفاده می کنند. به این صورت که این گیاهان را بر روی نقاط آسیب دیده قرار داده و در نهایت منجر به کاهش درد می شوند.

تاثیر طب سنتی در درمان ترک های پوستی

آشنایی با مراحل درمان با طب سوزنی

  1. انتخاب یک متخصص طب سوزنی به همراه کلینیک مجهز طب سوزنی به منظور تاثیر طب سنتی در درمان ترک های پوستی
  2. ملاقات بیمار با پزشک و کسب اطلاعاتی از بیمار نظیر سوابق بیماری فرد، دارو های مصرف کرده و …
  3. ارائه یک طرح درمانی مخصوص شرایط بیمار
  4. تعیین تعداد جلسات درمان با توجه به شرایط هر فرد
  5. آماده شدن بیمار برای درمان با طب سوزنی
  6. ضد عفونی کردن محل درمان و سوزن های مصرفی در طب سوزنی توسط پزشک
  7. ورود سوزن ها در بدن و انجام عملیات طب سوزنی
  8. انجام کارهایی نظیر چرخاندن سوزن در بدن برای ایجاد گرما و جریان الکتریسیته در بدن به منظور افزایش سرعت بهبود بیماری
  9. خروج سوزن ها از بدن
مطالب دیگر  کاربرد طب سوزنی در بارداری ایمن

مزیت ها و خطرات درمان با طب سوزنی چیست؟

مزیت های درمان با طب سوزنی

  • غیر تهاجمی بودن روش طب سوزنی (به این منظور که در صورت درمان با روش طب سوزنی نیازی به هیچ گونه انجام عمل جراحی و یا بی هوشی نیست)
  • عدم احساس درد هنگام درمان با طب سوزنی
  • هزینه مناسب درمان با طب سوزنی نسبت به دیگر روش های درمانی
  • سازگاری بالای طب سوزنی (در صورت درمان با طب سوزنی می توان از دیگر روش های درمانی مکمل مانند امبدینگ، میکرونیدلینگ و … استفاده نمود)
  • افزایش استقامت، بازیابی انرژی، تنظیم هورمون‌ها و افزایش سیستم ایمنی بدن با طب سوزنی
  • طبیعی بودن روش طب سوزنی (به این منظور که در صورت استفاده از روش طب سوزنی، دیگر نیازی به استفاده از دارو های شیمیایی نیست)
  • عوارض جانبی بسیار کم نسبت به دیگر روش های درمانی (تاثیر طب سنتی در درمان ترک های پوستی)
  • کاربرد طب سوزنی در زیبایی از جمله زاویه سازی فک، رفع غبغب، فرم دهی باسن و سینه، رفع آکنه و جوش و ….
  • و ….

عوارض طب سوزنی

  • در صورتی که برای انجام طب سوزنی، سوزن ها استریل شده نباشد و ضد عفونی نشده باشند، ممکن است که موجب ایجاد عفونت شود.
  • در صورتی که طب سوزنی توسط دکتر متخصص انجام نشود، ممکن است وارد کردن سوزن موجب خونریزی شده و یا به اندام های داخلی آسیب وارد کند
  • از دیگر عوارض احتمالی طب سوزنی می توان به ایجاد کبودی در ناحیه درمان اشاره کرد.

تاثیر طب سنتی در درمان ترک های پوستی

سوالات متداول

آیا درمان با طب سوزنی دردناک است؟

به دلیل وجود سوزن های نازک و مخصوص، درمان با طب سوزنی دردی به همراه ندارد.

برای درمان با طب سوزنی، نیاز به صرف هزینه های بالا می باشد؟

خیر. درمان با طب سوزنی به نسبت سایر روش های درمانی از هزینه های مناسب تری برخوردار است.

تعداد جلسات درمان با طب سوزنی چقدر است؟

تعداد جلسات طب سوزنی با توجه به شرایط هر فردی متفاوت خواهد بود.

نویسنده: المیناز اردیبهشت

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *