امروزه افراد بسیاری هستند که به منظور انجام زیبایی های صورت از جمله ابرو، لب و … از تاتو استفاده می کنند. اما ممکن است در برخی از مواقع افراد از انجام این کار به دلایلی همچین عدم قرینگی ابرو ها، حساسسیت، تغییر سلیقه فرد، عدم رضایت و …. پشیمان شوند. در این صورت می توانند اقدام به پاک کردن تاتو ابرو کنند. به طور کلی راه ها و روش های متعددی به منظور پاک کردن تاتو ابرو وجود دارد. در ادامه شما را با این روش ها آشنا خواهیم کرد.
آشنایی با روش های پاک کردن تاتو ابرو
به طور کلی می توان گفت که دو روش برای پاک کردن تاتو ابرو وجود دارد. روش اول، پاک کردن تاتو با انواع دستگاه ها می باشد. که این تکنیک یکی از موثر ترین روش های پاک کردن تاتو شناخته شده است. روش دوم، پاک کردن تاتو ابرو به صورت سنتی و با استفاده از شیوه های خانگی می باشد. در ادامه این مقاله قصد داریم شما را با روش ها و تکنیک های موثر پاک کردن تاتو ابرو آشنا کرده و مطالبی را در این زمینه بیان کنیم.
پاک کردن تاتو ابرو با لیزر
- از قطعی ترین راه های پاک کردن تاتو ابرو، استفاده از دستگاه لیزر می باشد. لازم است بدانید که این روش به دلیل حساسیت بالا و نیاز داشتن به علم و تخصص، حتما باید توسط پزشک و در مطب انجام شود. به طور کلی انواع دستگاه های مختلفی برای لیزر وجود دارد که همه آن ها از طریق اشعه منجر به پاک کردن تاتو می شوند.
انجام تاتو همرنگ پوست
- از دیگر روش هایی که آرایشگران برای از بین رفتن تاتو استفاده می کنند، اصلاح تاتو قدیمی با یک تاتو جدید همرنگ پوست می باشد. اما این روش را به شما توصیه نمی کنیم. چرا که ممکن است رنگ تاتو دوباره از بین برود و تاتو قبلی نیز مشخص شود. در این صورت جلوه مناسبی در صورت ایجاد نمی شود.
استفاده از تاتو ریموور
- در این روش با استفاده از یک نوع اسید و یا ماده شیمیایی، رنگ تاتو را حل و در نهایت منجر به کم رنگ تر شدن رنگ تاتو می شوند. لازم است بدانید که استفاده از این روش زمان بر بوده و یا در برخی از مواقع ممکن است پاک کردن تاتو ابرو با استفاده از روش غیر ممکن یا سخت باشد.
پاک کردن تاتو ابرو با استفاده از کرم
- امروزه کرم های مخصوصی به منظور کرم های پاک کردن تاتو ابرو روی کار آمده است. در واقع این کرم های لایه بالایی پوست را می سوزاند و این گونه منجر به از بین رفتن جوهر تاتو می شوند.
استفاده از کرایوسرجری
- در روش کرایوسرجری، قسمت تاتو شده به کمک نیتروژن مایع فریز شده و در واقع سوزانده می شود. ممکن است در این روش تاول هایی بر روی پوست ایجاد شود که مطمئناً پس از بهبودی این تاول ها از روی پوست لایه برداری می شوند.
آیا با استفاده از روش های خانگی هم می توان تاتو را از بین برد؟
در پاسخ به این سوال باید گفت که بله. یکی از روش های پاک کردن تاتو ابرو، استفاده از روش های سنتی و خانگی می باشد. در ادامه شما را با چند نمونه از موثرترین روش های خانگی به منظور از بین رفتن تاتو آشنا خواهیم کرد.
پاک کردن تاتو ابرو با استفاده از نمک
- نمک به عنوان یک لایه بردار قوی شناخته شده است که استفاده از آن تاثیر بسزایی در کم رنگ شدن تاتو می گذارد. در این روش لازم است نمک را در محل تاتو آرام آرام ماساژ دهید. حال محل تاتو شروع به قرمز شدن می کند و حتی در برخی از مواقع ممکن است دچار خونریزی شود. بعد از انجام این کار بر روی آن ویتامین E بزنید. چرا که این ویتامین باعث بهبود زخم و کاهش درد می شود.
پاک کردن تاتو ابرو با آلوئه ورا
- در این روش لازم است که مقدار عصاره آلوئه ورا را با مقدرای روغن ویتامین E + اسکراب زرد آلو مخلوط کرده و این ترکیب را در محل تاتو قرار دهید. انجام این کار یکی دیگر از روش های پاک کردن تاتو ابرو می باشد.
استفاده از عسل برای پاک کردن تاتو
- در این روش لازم است مقداری عسل را با کمی نمک + آلوئه ورا + ماست را با هم ترکیب کرده و خمیر به دست آمده را در محل تاتو قرار دهید. این ماده یکی دیگر از روش هایی است که شما به منظور کاهش جوهر رنگ تاتو از آن استفاده کنید.
استفاده از لیمو ترش برای از بین بردن تاتو
- از آنجایی که لیمو یک ماده اسیدی می باشد. از این رو استفاده از آن می تواند تاثیر بسزایی در پاک کردن تاتو ابرو داشته باشد. در این روش تنها کافی است لیمو را در محل تاتو بمالید و پس از خشک شدن آب آن، صورت را با آب ولرم شست و شو دهید.
پاک کردن تاتو با استفاده از سرکه
- سرکه ماده ای است که به دلیل خاصیت ضد باکتریایی و پاک کنندگی برای درمان برخی ضایعات پوستی کاربرد دارد. بنابراین به شما توصیه می کنیم از سرکه به منظور کمرنگ تر شدن رنگ تاتو ابرو خود استفاده کنید.
بهترین روش برای پاک کردن تاتو
- همان طور که در مقاله اشاره شد، راه ها و روش های متعددی به منظور پاک کردن تاتو ابرو وجود دارد. حال سوالی که ممکن است در ذهن شما ایجاد شود، این است که بهترین روش برای پاک کردن تاتو ابرو کدام است؟ در پاسخ باید گفت که پاک کردن تاتو ابرو با لیزر بهترین راه و موثر ترین روش است که افراد بسیاری از آن نتیجه گرفته اند.
مراقبت هایی که قبل و بعد از پاک کردن تاتو باید انجام داد !!
نکات مهم قبل از پاک کردن تاتو
- تا چند روز قبل از مصرف محصولات آرایشی بر روی پوست خود خودداری کنید.
- از مصرف برخی از محصولات موضعی جلوگیری کنید.
- از قرار گرفتن در معرض مستقیم خورشید پرهیز کنید.
- به صورت روزانه از کرم های ضد آفتاب استفاده کنید.
- و …
مراقبت های لازم پس از پاک کردن تاتو ابرو
- بگذارید پوستتان خودش خشک شود. به این منظور که پوست های خراشیده شده و خشک شده را از روی پوسستان جدا نکنید.
- به منظور جلوگیری از التهاب، بر روی محل درمان، کمپرس آب یخ قرار دهید.
- حمام کردن پس از پاک کردن تاتو ابرو ایرادی ندارد. اما از حمام کردن در وان و یا حتی شنا کردن به شدت بپرهیزید. چرا که ممکن است باکتری های موجود در آب منجر به ایجاد عفونت شود.
- محل زخم را با آب جوشیده سرد شست و شو دهید.
- از کرم های ضد پیری به منظور محافظت از پوست استفاده کنید.
- از یک پماد آنتی بیوتیک استفاده کنید. در واقع این کار منجر به حفظات از پوست در برابر عفونت و یا هر گونه آسیب دیدگی خواهد شد.
- و ….
آیا پاک کردن تاتو عوارض دارد؟
در پاسخ به این سوال باید گفت که مطمئناً پاک کردن تاتو ابرو با یکسری از عوارض جانبی همراه است. که در ادامه شما را این عوارض آشنا خواهیم کرد.
- ایجاد عفونت
- امکان ایجاد خارش و التهاب
- ایجاد زخم ها
- امکان تغییر رنگ پوست ابرو
- امکان ایجاد واکنش های آلرژیکی
- احتمال سوختگی
چه افرادی نباید از روش های پاک کردن تاتو استفاده کنند؟
- افراد دارای پوست تیره
- افراد دارای بیماری روحی و روانی
- افرادی با پوست حساس
- افراد دارای بیماری های ریوی یا قلبی
- مبتلایان به لوپوس اریتماتوز
- مصرف کنندگاه قرص راکوتان
- افراد دارای خال های مشکوک
- افراد حساس به فلزاتی مانند آهن یا فلزات خاص
- و ….
سوالات متداول
آیا پاک کردن تاتو ابرو درناک است؟
خیر. استفاده از روش های مختلف برای پاک کردن تاتو، هیچ دردی به همراه ندارد.
آیا برای پاک کردن تاتو نیاز به صرف هزینه های بالا می باشد؟
هزینه آن با توجه به روش درمان و عوامل متعدد دیگر متغیر خواهد بود.
برای حذف کامل تاتو به چند جلسه نیاز است؟
تعداد جلسات حذف کامل تاتو به عواملی مانند نوع پوست، نوع خالکوبی، عمق آن و … بستگی دارد.
نویسنده: المیناز اردبیهشت